Vår anläggning

Vi har hela tiden sett behovet av en modern anläggning och därför investerat i de bästa maskinerna som finns på marknaden. Vi har även valt att ha två linjer för att vid ett eventuellt haveri aldrig behöva stå still med tillverkningen. Våra kunders högsta prioritering är snabb leverans med en hög kvalitet. Flödet från ordermottagning till färdig produkt är noga utarbetat och som ständigt utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara produkt. Vårt automatiska skärbord, med ultraljudsskärning ser till att kanterna inte flossar och att det blir garanterat raka kanter.

Våra sömnadsautomatiker från de ledande tillverkarna, ger ett perfekt resultat av duken. Ett mycket bättre arbete än vad manuella hopsömnadsmaskiner kan göra.

Vi har även en specialmaskin som syr i tehn och samtidigt kapar av en eventuell kappa. Det som gör den så bra är att duken ligger slätt och maskinen rör sig på en plattform. Resultaten blir mycket bättre än om du får dra duken genom en maskin. Perfekt för stora terrasser och restaurangmarkiser.

Tillskärningsbordet för screen är ett måste om du vill ha ett perfekt resultat. När det gäller just screen är det så oerhört viktigt att det är 90 grader, minsta lilla fel marginal får väven att dra snett.

Screensvetsen är den senaste av våra investeringar och till vissa vävar är det ett måste för att få en perfekt produkt. En del vävar behöver förstärkningsband på sidorna. Svetsade tehn-kanaler ger dessutom ett stilrent utseende.